Om Seniorferie – SeniorFerie

Om Seniorferie

Om Seniorferie

Seniorferie er et reiseselskap som ble startet 1. juni 2006. Første tur ble arrangert høsten 2007. Etter dette har interessen økt, og vi har fått mye positiv mediaomtale. Flesteparten av våre kunder reiser med oss flere ganger, og tar gjerne med seg venner og bekjente.

Seniorferie skiller seg ut i mengden av reiseselskap. Vi gjør vårt ytterste for at hver enkelt gjest skal bli godt ivaretatt, og med 2-3 reiseledere på grupper på ca 20 reisende, lar dette seg gjøre. Vi mener at våre relativt små grupper er en av de mange faktorene som har vært med på å gjøre turene våre til en suksess. I tillegg har vi lagt vekt på å unngå store turisthotell, men har inngått avtale med små hotellkompleks/leilighetskompleks med koslig atmosfære og ryddige forhold.

Seniorferie er et lite selskap som drives av flere ildsjeler, og vi er blitt kjent for å være et selskap som tilbyr det lille ekstra i form av tilrettelegging og service. Vi tilbyr blant annet å hente våre reisende hjemme på døra før avreise, samt å kjøre våre kunder helt hjem etter ankomst. (maks 1 time fra Gardermoen) Dette gjør vi for en liten ekstrakostnad, og vi kjører etter kapasitet. Vi tilbyr også tilslutningspakke til/ fra Gardermoen fra andre flyplasser i Norge. Pakken inneholder fly t/r og evnt. hotellovernatting på Gardermoen om nødvendig. Pakken har fast pris på kr. 1750.

Vi lager også flotte bildealbum fra hver reise, til stor begeistring for våre kunder.

Seniorferie arrangerer reiser for seniorer og pensjonister i alle aldre, også deg som ønsker:

– et tilrettelagt, trygt og trivelig ferieopphold
– sosialt samvær og flotte opplevelser
– en ferdig skreddersydd ferietur

Gjør noe minnerikt ut av en bursdag, markering, eller overrask en venn – og bli med Seniorferie på tur! Du vil få en flott ferie med nye og gamle venner.

Seniorferie er medlem av Reisegarantifondet, for å sikre deg som kunde når du reiser med oss.

Våre vilkår finner du her

Påmelding kommende turer