Reiseskildring fra Svein Edgar – SeniorFerie

Reiseskildring fra Svein Edgar

Reiseskildring fra Svein Edgar

Min reise med Seniorferie!

Seniorferie passer for deg som reiser alene eller sammen med noen. Det er trygt, trivelig og tilrettelagt. Man kan bli hentet hjemme hvis man bor i oslo eller omegn, og man kan bli kjørt hjem etter endt tur. Innsjekking og bagasje tar seniorferie seg av. Min kone og jeg har deltatt på 5 reiser med seniorferie. 4 til El Campanario i syd-Spania og en til Puerto de Mogan på Gran Canaria. Det er ca. 20 deltagere på disse turene og da blir man lett kjent med alle sammen. Seniorferie leier minibusser som brukes til utflukter til nærliggende områder. Det er turer til den hvite by Mijas, Malaga, Marbella og Ronda som også kalles tyrefekternes by.

Den siste turen til El Campanario var fra 3.-12. oktober. Vi var 16 deltagere på denne turen, godt voksen ungdom fra 72 til 94. Vi ble en sammensveiset gruppe som hadde mye hygge sammen. Det var to reiseledere med denne gang.

Turen til Puerto de Mogan 3.-26. januar 2010 var en meget fin tur. Men den 15. januar ble jeg syk. Da tok en av reiselederne meg med til et legekontor i Arguineguin. De henviste oss til sykehuset, Hospital Clinica Roca i San Augustin. Her fikk jeg meget god legebehandling. Jeg ble innlagt på ubestemt tid. Hver dag fikk jeg besøk av min kone og en reiseleder. Det ble avreisedag for resten av deltagerne, mens jeg ble igjen på hospitalet. Jeg ble utskrevet den 2. februar og jeg fikk en sykepleier med på reisen hjem. På Gardermoen ble jeg møtt av Eirik fra Seniorferie, og han tok hånd om bagasjen og kjørte meg hjem. Det er vel det man kaller flott service!

Påmelding kommende turer