Spania, El Campanario – SeniorFerie

Spania, El Campanario

Spania, El Campanario – en bortgjemt perle på Spanias solkyst

Oppholdet
El Campanario ligger mellom Màlaga og Marbella på Spanias solkyst. Seniorferie har avtale med sjømannskirkens gjestehus på El Campanario. Dette stedet ligger i et nydelig og tilbaketrukket område. Det er toalett og dusj på alle rom, samt heis mellom etasjene. Vi kan bruke alle El Campanarios faciliteter. Stedet har svømmebasseng, grill, og bakgård med muligheter for soling og avslappning. Vi har tilgang til norsk tv og norske aviser. Frokost og lunsj serveres av det hyggelige vertskapet. Det er i tillegg tilgang til t-kjøkken, hvis man vil ordne seg selv. 100 til 200 meter unna sjømannskirken er det flere koselige restauranter

Inkludert i prisen er:
Fly t/r, opphold, halv pensjon (frokost og lunsj), reiseledere fra avgang til hjemkomst, 3 utflukter (Ronda, Mijas og Mariposario i Benalmàdena), og all nødvendig transport til/fra flyplass etc. Vi kjører etter ønske til strendene og nærområdet daglig. Seniorferie har biler/minibuss tilgjengelig under hele oppholdet.

Vi gjør oppmerksom på at lunch er inkludert på El Campanario, men ikke når man er ute på dagsturer/ utflukter.

Utflukter
Ronda: Denne hvitmalte fjellbyen bærer tilnavnet “Tyrefektingens vugge”. Ronda er en av Spanias eldste byer, og ligger på et platå som deles i to av en dyp kløft. Byen er full av historie med eldre bygninger, monumenter og attraksjoner.

Mijas: En vakker fjell-landsby med henførende utsikt over store deler av Costa del Sol. Her er det smale gater som er nesten bilfrie. Landsbyen byr på en unik mulighet for å kjøre en tur i en av de mange eseldrojene. I Mijas får vi se en flamencodans-oppvisning på torget.

Mariposario: Denne omfattende og vakre sommerfuglparken huser mer enn 1500 eksotiske sommerfugler av 150 ulike arter, med opphav fra tropiske steder rundt omkring i verden. Parken er den største av sitt slag i Europa.

Benalmàdena Pueblo som vi besøker, ligger litt opp i fjellsiden og er et typisk gammelt spansk sentrum. Stedet har en nydelig gammel kirke og brosteinsbelagte gater og torg, med fontener og lave hvitkalkede hus. Her finner du ro og romantikk. I nærheten av sommerfuglparken ligger den en fantastisk fin utkikkspost hvor man kan se langt ut over den vakre solkysten.

I tillegg kan de som ønsker det være med på en ekstra utflukt:
• Gibraltar på den Iberiske halvøy. Heldagsutflukt til 500 NOK.
Her blir det guidet tur med taxi og lokal guide. I hovedgaten på Gibraltar ligger engelske butikker og puber tett i tett, og man får følelsen av å være i England. Her finner vi også Europas eneste ville apestamme.

Helsetjenester
Lokal legevakt finnes noen hundre meter fra vårt bosted, om det skulle oppstå behov for det. I tillegg vil Seniorferies reiseledere ha med førstehjelpsutstyr.

Organisering
Turen til El Campanario er organisert med reiseledere som er med på flyturen ned og gjennom hele oppholdet. Vi har avreise med direkterute fra Oslo.

Flyturen har en varighet på ca.  4 timer og 10 min.

Høsten 2020 fra Oslo:
Avreise fra Gardermoen 4.oktober 2020, kl. 1140, med Norwegian rute D85021. Flyet lander i Malaga kl. 1545.

Hjemreise fra Malaga 14.oktober 2020, kl. 1555, med Norwegian D85022. Flyet lander på Gardermoen kl. 1955.

Prisen:

Høsttur:
Dobbeltrom: Kr 14 950
Enkeltrom: Kr 16 450

Vi ønsker velkommen til et tilrettelagt, trygt og trivelig ferieopphold!

Åse Marie Sneeggen

Destinasjonsansvarlig, Spania
Påmelding kommende turer