Tenerife – Puerto de la Cruz – SeniorFerie

Tenerife – Puerto de la Cruz

Tenerife, Puerto de la Cruz – Kanarisk sjam på et kontinent i miniatyr

Oppholdet:
Puerto de la Cruz ligger nord på Tenerife, nedenfor den frodige Orotavadalen som strekker seg opp mot vulkanen Teide. Dette er en ekte kanarisk småby med en gammel bykjerne med små, pittoreske hus. Inne i byen ligger en liten fiskehavn og det karakteristiske torget Plaza Charco, som er et naturlig samlingspunkt for både innbyggere og feriegjester. Puerto de la Cruz er Tenerifes eldste ferieby, men har alikevel beholdt sitt genuine særpreg.

Seniorferie har avtale med Hotel Blue Sea Puerto Resort, som ligger i sentrum av Puerto de la Cruz. Hotellets komfortable rom inneholder flatskjerm-TV, kjøleskap, skrivebord og egne bad med kombinert dusj/badekar. Hotellet har døgnåpen resepsjon, heis og et utendørs basseng.

Inkludert i prisen:
Fly tur/retur, opphold på Hotel Blue Sea Puerto Resort, frokost og 2 middager, reiseledere fra avgang til hjemkomst, 3 utflukter, og all nødvendig transport til/fra flyplass etc. Vi kjører etter ønske og kapasitet til strendene og nærområdet. Seniorferie har biler/minibuss tilgjengelig under hele oppholdet.

Utflukter:

 

Øya rundt: 

Dette er en rundtur hvor vi stopper og ser på forskjellige steder og severdigheter. Vi besøker blant annet Los Gigantes som er en liten landsby under fjell og store klipper som styrter i havet og har gitt stedet dets navn. I den hyggelige feriebyen Los Cristianos blir det mulighet for å ta et bad, og til slutt stopper vi i hovedstaden Santa Cruz.

 

 

Pyramidene i Guimar: 

Etnografisk park med seks beundringsverdige trappepyramider, som Thor Heyerdahl har tolket som arkitektoniske byggverk utført av soltilbedere. Her er det også et museum som huser mange av de funn som er blitt gjort i området.

 

 

Teide:

Utflukt til Spanias høyeste fjell, hvor vi ser på solnedgang og stjernehimmel. Vulkanfjellet Teide rager 3718 meter over havet og er verdens tredje største vulkan. I det enorme kraterområdet finnes de merkeligste månelignende stein- og fjellformasjoner i fantastiske fargenyanser. Det siste utbruddet på vulkanen var i 1909. Med sin kjegleform kan Teide sees fra omtrent hele øya. Området rundt toppen ble i 1954 erklært som nasjonalpark, og i 2007 ble nasjonalparken oppført på UNESCOs liste over verdens naturarv.

Organisering:
Turen til Tenerife er organisert med reiseledere som er med på flyturen ned og gjennom hele oppholdet. Vi har avreise med direkterute fra Oslo lufthavn Gardermoen. Flyturen har en varighet på ca. 5 timer.

Avreise fra Gardermoen søndag 3. mars 2019, kl. 1725 med D86423 (Norwegian) og vi lander kl. 2210. Returen er fredag 15. mars 2019, kl. 1145 med D86422 og vi lander på Gardermoen kl. 1820.

Prisen:

Dobbeltrom: Kr 18 750.
Enkeltrom: Kr 19 900.

Vi ønsker velkommen til et tilrettelagt, trygt og trivelig ferieopphold på Tenerife!

Erika Yasmin Sprunck

Reiseleder

Erika er utdannet intensivsykepleier, og jobber til daglig på intensiv og overvåking på Lillehammer sykehus. I tillegg jobber litt i ambulansetjenesten og ski/ sykkelpatruljen i Hafjell.

Påmelding kommende turer